• Къде се намирам
GPS навигация за кола и камион на изгодна цена.

GARMIN eTrex 20 за измерване на площи

ID 1438

 
365.00 лв
Добави в кошницата

eTrex 20 се превръща в един от най- популярните и надеждни ръчни GPS устройства и това го прави още по-добър. Подобрената ергономичност, усъвършенствания интерфейс, осъществим чрез компютърна система Геокешинг и разширени картни възможности, добавящи сериозни подобрения за вече легендарните ръчни GPS. eTrex 20 е универсален. Издръжлив е. И е създаден, за да се справи, независимо какво е подготвила Майката Природа- и дори повече.

Разновидности:

* 110-00970-10 eTrex® 20 BG Onetime, цена 389 лв.

* 210-00970-10 eTrex® 20 BG Lifetime, цена 419 лв.

Вижте Пътя

eTrex 20 има подобрен 2.2 инчов 65K цвята, видим на пряка слънчева светлина дисплей. Здрав и водоустойчив, eTrex 20 е създаден, за да издържа на естествената среда. Той е с обновен интерфейс и издържа срещу природните сили- било то прах, мърсотия, влага или вода, никое от които не се противопоставя на този универсален навигатор.

Отиди навсякъде

С голям набор от съвместими монтажни устройства, eTrex 20 е проектиран за използване на велосипеди, ATV, в лодки, като ръчен GPS или в колата ви. Използвайте монтажното устройство за кола и City Navigator® NT карти за навигиране посоките на движение завой-по-завой, или здравото монтажно устройство за вашия мотоциклет или ATV. Където и да си мислите, че можете да вземете eTrex, той има карти и начин за монтаж, за да стигнете до там.

Пътувайте в световен мащаб

Новата eTrex серия е първата по рода си от потребителския клас приемници, които могат да проследяват GPS и GLONASS сателити едновременно. GLONASS е система, разработена от руската федерация, която ще бъде напълно функционираща през 2012 г. При използване на GLONASS сателити, времето, необходимо на приемника, за да "се свърже" към позицията е средно около 20% по-бързо, отколкото използването на GPS. И при използване на GPS и GLONASS, приемникът има способността да се свърже с до 24 повече спътници в сравнение с използването единствено на GPS.

Добавете карти

С microSD ™ слот за карта и 1,7 GB вътрешна памет, eTrex 20 ви позволява да заредите нашата гама от Ordnance Survey карти за навигиране като Garmin GB Discoverer ™ и да тръгнете по пътеките, включете BlueChart® g2 предварително инсталирани карти за чудесен ден по вода или City Navigator NT® картни данни за навигация завой-по-завой по пътния маршрут (виж раздела на карти за навигиране за съвместими карти). eTrex 20 поддържа също BirdsEye™ Select, услуга за изтегляне на карти, която Ви позволява изтегляне на премиални растерни карти на вашето устройство и интеграцията им към съществуващите Ви карти.

Останете позиционирани

Със своята висока чувствителност, EGNOS-съвместим GPS приемник и HotFix® предсказване положението на спътниците, eTrex локализира Вашето положение бързо и прецизно и поддържа точност дори под гъста листна маса и дълбоки каньони.

Открийте забавление

eTrex 20 поддържа Geocaching GPX файлове за изтегляне на геокешове и детайли направо във уредът Ви. Посетете OpenCaching.com, за да започнете своето геокешинг приключение. Осъществимия чрез компютърна система начин за геокешинг, не само помага на околната среда, но също така подобрява и ефективността. eTrex 20 съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава никакво ръчно въвеждане на координати и носене на топове хартия. Просто качете GPX файла на Вашия уред и започнете ловът на съкровища.

Материали и характеристики:

* Размери (ШxВxД): 2.1" x 4.0" x 1.3" (5.4 x 10.3 x 3.3 cm)
* Размери на дисплея (ШxВ): 1.4" x 1.7" (3.5 x 4.4 cm); 2.2" диаг (5.6 cm)
* Резолюция на дисплея (ШxВ): 176 x 220 пиксела
* Тип на дисплея: трансфлективен, 65-К цвята TFT
* Тегло: 141.7 гр.
* Батерия: 2 AA батерии (не са в комплекта) NiMH или Lithium препоръчителни
* Живот на батерията: 25
* Водоустойчивост: да
* Плаваемост: не
* Високо-чувствителен приемник: да
* PC Интерфейс: USB
* RoHS версия: не

Карти и памет:

* Основна карта: да
* Вградени карти: да
* Добавяне на карти: да
* Вградена памет: 1.7 GB; вградена Карта на България за (Onetime и Lifetime) вариант
* Допълнителна памет: microSD™ карта (не в комплекта)
* Любими дестинации: 2000
* Памет за маршрути: 200
* Памет за следи: 10, 000 точки, 200 записани следи

Особености:

* Активен дисплей: не
* Автоматична навигация завой по завой: да
* Електронен компас: не
* Барометричен алтиметър: не
* Режим Geocashing: да
* Съвместимост с потребителски карти: не
* GPS игри: не
* Календар за лов / риболов: да
* Информация за слънцето и луната: да
* Таблици за приливите: да
* Изчисляване на площи: да
* Потребителски точки: да
* Прехвърляне на данни от уред към уред: не
* Преглед на снимки: не
* Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
* Вградена камера: не
* Програма HotFix за бързо позициониране: не
* Фотонавигация: не

Комплектът съдържа:

* eTrex 20
* USB Кабел
* Ръководство
* Гаранционна карта

Гаранция 24 месеца

GARMIN eTrex 20 за измерване на площи