• Къде се намирам
GPS навигация за кола и камион на изгодна цена.

GPS навигация. Навигация за камион, Навигация за кола. Онлайн магазин.

GPS навигации за кола, за камион, специализирани навигации и аксесоари - това са само част от богатата гама качествени продукти, които сме подбрали в нашия уеб сайт за Вас. Най-голяма част сред предложенията ни сме отредили за GPS навигациите. Предлагаме модели на водещите световни марки Garmin, TomTom, Becker и на останалите лидери на европейско ниво Leos, Wayteq, Orion и много други. Предлагат се варианти от най-висок клас навигатори до най-бюджетен вариант. Разделят се на варианти за кола, камион, мотоциклет и специализирани GPS за измерване на площи, сонари за риболов, GPS за спорт и други. Разликата е най-вече в софтуера, който е специализиран и с включени специфични функции за предназначението му. Освен това се различават и като дизайн. Под различни функции се има в предвид, че например при навигациите за камион имате възможност да въведете параметри на превозното средство и маршрутът да бъде съобразен с тях като особености, забрани. При навигациите за мотоциклет дизайнът е прахо, водо и удароустойчив, с видим дисплей на светлина и реагиращ на допир с ръкавици. Ори него има вариант в софтуера да се предвидят вълнуващи маршрути, да се споделят и т.н. При GPS за спорт особеността е, че се следи прогреса, пулс, разстояние и т.н. Останалите варианти също са със специфични функции съобразно целта, за която са предназначени. 

Освен чисти навигации, сме подбрали и най-интересните и най-функционални варианти за таблет с навигация. Предложенията ни се срещат и в комбинации с цифрова телевизия и функция видеорегистратор. Срещат се от различни марки - Asus, Lenovo, Prestigio и др., както и с различна големина на дисплея. 

За навигациите предлагаме и огромно разнообразие от аксесоари, с които да допълните комплекта или да си осигурите като резерва. Предлагаме калъфи, сенници, зарядни и кабели. 

Освен навигационни системи, предлагаме и таблети, смартфони и аксесоари за тях. Предложенията си сме подредили според марки и размер на екрана. Най-новите предложения и марките, най-функционалните варианти и най-актуални функции ще срещнете в нашите категории. 

Като голям търговец на електроника сме включили и други актуални предложения от сферата. Ще срещнете най-нови и най-популярни предложения за видеорегистратори в съответната категория в сайта. Тези устройства нашумяха последните години и все повече набират популярност сред масовите потребители. Това е  така с оглед на функционалността им и сравнително ниската цена. Предлагаме най-актуалните предложения от марките Transcend, Dod, Prestigio, AT, Mio и др.

Освен тях предлагаме и радар детектори, GPS приемници, камери за задно виждане. От сферата на автоелектрониката отскоро предлагаме и широка гама мултимедийни системи - единичен и двоен дин за кола за множество модели и марки автомобили. Сред тях сме подбрали и разделили в категории, универсални и специфични модели с различни операционни системи. 

Стараем се да поддържаме и разширяваме разнообразието от артикули в сайта, следвайки най-актуалните нововъведения щом става въпрос за електроника. Можем да Ви бъдем максимално полезни за избор на качествено и модерно устройство, което напълно да отговаря на потребностите Ви.