• Къде се намирам
GPS навигация за кола и камион на изгодна цена.

GARMIN eTrex 30

ID 218

 
474.00 лв
Добави в кошницата

eTrex 30 се превръща в един от най-популярните и надеждни ръчни GPS устройства и това го прави още по-добър. Подобрената ергономичност, усъвършенствания интерфейс, осъществимият чрез компютърна система геокешинг и разширени картни възможности прави eTrex по-гъвкав и лесен за употреба, като същевременно запазва своята здравина и издръжливост.
Вижте Пътя

eTrex 30 има подобрен 2.2 инчов 65K цвята, видим на пряка слънчева светлина дисплей. Здрав и водоустойчив, eTrex 30 е създаден, за да издържа на естествената среда. Той е с обновен интерфейс и остава непреклонен срещу природните сили - било то прах, мърсотия, влага или вода, никое от които не се противопоставя на този универсален навигатор.

Нови средства за вашето приключение

eTrex 30 добавя вграден 3-осно компенсирани електронен компас, който показва вашата позиция, дори когато стоите на едно място, без да задържате това ниво. Също така е добавен барометричен алтиметър, който следи промените в налягането, за да Ви показва по-точно надморската височина, и вие дори можете да го използвате за барометричното налягане във времето, което може да ви помогне да държите под око за промяна на метеорологичните условия.

Отиди навсякъде

С голям набор от съвместими монтажни устройства, eTrex 30 е проектиран за използване на велосипеди, ATV, в лодки, като ръчен GPS или в колата ви. Използвайте монтажното устройство за автомобил и City Navigator ® NT карти за навигиране посоките на движение завой-по-завой, или здравото монтажно устройство за вашия мотоциклет или ATV. Където и да си мислите, че можете да вземете eTrex, той има карти и начин за монтаж, за да стигнете до там.

Пътувай в световен мащаб

Новата eTrex серия е първата по рода си от потребителския клас приемници, които могат да проследяват GPS и GLONASS сателити едновременно. GLONASS е система, разработена от руската федерация, която ще бъде напълно функционираща през 2012 г. При използване на GLONASS сателити, времето, необходимо на приемника, за да "се свърже" към позицията е средно около 20% по-бързо, отколкото използването на GPS. И при използване на GPS и GLONASS, приемникът има способността да се свърже с до 24 спътници повече в сравнение с използването единствено на GPS.

Добавете карти

С microSD ™ слот за карта и 1,7 GB вътрешна памет, eTrex 30 ви позволява да заредите нашата гама от Ordnance Survey карти за навигиране като Garmin GB Discoverer™ и тръгнете по пътеките, включете BlueChart® g2 предварително инсталирани карти за чудесен ден по вода или City Navigator NT® картни данни за навигация завой-по-завой по пътния маршрут (виж раздела на карти за навигиране за съвместими карти). eTrex 30 поддържа също BirdsEye ™ Select, услуга за изтегляне на карти, която Ви позволява изтегляне на премиални растерни карти на вашето устройство и интеграцията им към съществуващите Ви карти.

Сподели безжично

eTrex 30 ви позволява да споделяте точки, следи, маршрути и геокешове безжично с други съвместими Garmin GPS устройства. Така че сега вашите приятели също могат да се насладят на любимата ви екскурзия или кеш- просто натиснете бутона "изпрати", за да прехвърлите информацията на подобен уред, и нека играта започне.

Останете позиционирани

Със своята висока чувствителност, EGNOS-съвместим GPS приемник и HotFix ® предсказване положението на спътниците, eTrex локализира Вашето положение бързо и прецизно и поддържа точност дори под гъста листна маса и дълбоки каньони.

Открийте забавление

eTrex 30 поддържа Geocaching GPX файлове за изтегляне на геокешове и детайли направо в уредът Ви. Посетете OpenCaching.com, за да започнете своето геокешинг приключение. Осъществимия чрез компютърна система начин за геокешинг, не само помага на околната среда, но също така и подобрява ефективността. eTrex 30 съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава никакво ръчно въвеждане на координати и носене на топове хартия. Просто качете GPX файла на Вашия уред и започнете ловът на кешове.


Материали и характеристики:

Размери (ШxВxД): 2.1" x 4.0" x 1.3" (5.4 x 10.3 x 3.3 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 1.4" x 1.7" (3.5 x 4.4 cm); 2.2" диаг (5.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 176 x 220 пиксела
Тип на дисплея: трансфлективен, 65-К цвята TFT
Тегло: 141.7 гр.
Батерия: 2 AA батерии (не са в комплекта) NiMH или Lithium препоръчителни
Живот на батерията: 25
Водоустойчивост: да
Плаваемост: не
Високо-чувствителен приемник: да
PC Интерфейс: USB
RoHS версия: не
Карти и памет
Основна карта: да
Вградени карти: да
Добавяне на карти: да
Вградена памет: 1.7 GB; вградена Карта на България за (Onetime и Lifetime) вариант
Допълнителна памет: microSD™ карта (не в комплекта)
Любими дестинации: 2000
Памет за маршрути: 200
Памет за следи: 10, 000 точки, 200 записани следи

Особености:

Активен дисплей: не
Автоматична навигация завой по завой: да
Електронен компас: Триосно компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър: да
Режим Geocashing: да
Съвместимост с потребителски карти: не
GPS игри: не
Календар за лов / риболов: да
Информация за слънцето и луната: да
Таблици за приливите: да
Изчисляване на площи: да
Потребителски точки: да
Прехвърляне на данни от уред към уред: да
Преглед на снимки: не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Вградена камера: не
Програма HotFix за бързо позициониране: не
Фотонавигация: не

Комплектът съдържа:

eTrex 30
Навигационна и Off-road карта на България (потърсете стикер на кутията), за Onetime и Lifetime вариант
USB кабел
Ръководство

Гаранция 24 месеца

Доставка до 48 часа

GARMIN eTrex 30