• Къде се намирам
GPS навигация за кола и камион на изгодна цена.

Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7

ID 97655

 
134.99 лв
Добави в кошницата

Видеорегистратор за кола NAVITEL R400
 
 
Запис от видеорекордера NAVITEL може да предостави доказателства в случая, например за опит за получаване на обезщетение за вреди или да покаже кой е истинският извършител на произшествието. 
2,7 инчов екран - лекота и бързина на използване 
Резолюция на запис 1080 FHD 1920x1080P / 30 кадъра в секунда - в най-добрата технология за компресиране на изображения H.264
Широк ъгъл (120 °) , благодарение на който записвате всичко, което се случва пред вас в панорамно изображение.
Разширен режим на паркиране - устройството открива движение в полето на видимост на камерата и започва да записва по време на отсъствието ви в колата.
Високо качество на Нощен режим - при ниски светлинни условия записаното изображение се характеризира с много добро качество и яснота на детайлите.
Четецът на микро SD карти поддържа до 64 GB съхранение.
 
 

 
Защо се нуждаете от навигатор Navitel?
 
Видеорекордерът е камера за автомобил, която може да се използва за документиране на събития в трафика. Доказателства в случай на пътно транспортно произшествие - камерите на NAVITEL не само записват ежедневното ви пътуване с кола, но също така са предназначени за записване на нежелани събития. Камерата записва и защитава записа точно преди и след събитието. Защитете се от  лоши шофьори на пътищата.
 
Запис от видеорекордера NAVITEL може да предостави доказателства в случая, например за опит за получаване на обезщетение за вреди или да покаже кой е истинският извършител на произшествието. Понякога, когато нямате свидетели на събитие, единствения ви може да бъде видеорегистратор с Full HD Navitel R400 .
 
Нека всички неприятни събития да ви избегнат, но все пак е добре да имате един малък помощник.
 
 
 
Запис в Full HD
 
Navitel R400 записва изображение в Full HD 1920 x 1080 пиксела / 30 кадъра в секунда . Изображението е кодирано в технологията за компресиране на изображения H.264. Тази технология осигурява най-добрите параметри за запис и възпроизвеждане с малък размер на файла.
Модерен обектив с ярък ирис ще ви позволи да записвате видео при слаба светлина, която ще се характеризира с добро качество и яснота на детайлите.
Устройството има много чувствителен микрофон, който позволява запис на звук с най-високо качество.
 
 
 

 
 
 
Дисплей и 120 ° широкоъгълен обектив
 
Широкият ъгъл на камерата y гарантира видимост в полето 120 °. Благодарение на това, освен пътя пред колата, ще има и фрагмент от пътя на записа.
Устройството е оборудвано с 2,7-инчов ясен дисплей с резолюция 900x240 px .
 
 

 

 
Детектор за движение на G сензор
 
G сензорът е сензор за тежестта, който се използва за откриване на внезапна сблъсък или спиране. При тази ситуация рекордерът автоматично започва записването и предпазва материала по време на произшествие.
 
Navitel R400 има функция за автоматично стартиране на записа след стартиране на двигателя.
 
 

 
 
 
Нощ и паркинг
 
Нощният режим ви позволява да записвате изображения дори при слаба светлина, което работи чудесно, когато пътувате с кола вечер и през нощта.
 
Разширеният режим на паркиране установява движение около автомобила, докато водачът е настрани. Това ви позволява да документирате всякакви повреди по паркирането, за да може водачът да докаже повреда на автомобила.
 
 
Четец на карти с памет
 
Navitel R400 поддържа microSD памет с капацитет до 64 GB, което ще ви позволи да записвате видео с Full HD в продължение на часове.
 
 
 
 

 
 
 
Характеристики:
 
Размер на екрана 2.7"
Тип на екрана TN
Резолюция на екрана 960х240
Сензор: GC2023
Видео разделителна способност: 1920х1080 FullHD (30 кадъра в секунда)
Ъгъл на запис: 120
Тип на обектива: 4-слойно стъкло
Видео формат: MOV (H.264)
Формат на снимките: JPG
Дължина на видеозаписите: 1/3/5 мин
Записване на линия: Да
Презаписване на записи: Да
Auto-Start: Да
G-сензор: Да
Разпознаване на движение: Да
Режим на паркиране: Да
Звукозапис: Да
Процесор: MStar AIT8328P
Интерфейси: Мини USB
Поддръжка за microSD: карти до 64 ГБ
Ротация на устройството: 360
Метод на монтаж всмукателна чаша / 3М лента
Говорител: Да
Микрофон: Да
Захранване: (12-24 V 1.5 A) USB 2.0 DC5 V 1.5 A
Батерия: Li-Pol
Обем на батерията: 100 mAh 3.7 V
Цвят: Черно
Размери (Ширина x Височина х Дълбочина): 85х49х30 мм
Тегло: 55 грама
 
 
 

Гаранция: 24 месеца

Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7 Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7 Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7 Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7 Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7 Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7 Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7 Видеорегистратор за кола NAVITEL R400 2.7