• Къде се намирам
GPS навигация за кола и камион на изгодна цена.

Garmin GPS навигация за мотор zumo 395LM EU + доживотно обновяване

ID 43543

 
920.00 лв
Добави в кошницата

Мотоциклетен навигатор за нови и интересни приключения!


Навигацията има 4.3-инчов сензорен екран, видим на сънчева светлина и удобен за работа с ръкавици. Екранът е  устойчив на изпарения на гориво, на ултравиолетови лъчи и тежки атмосферни условия (IPX7)
Подробна карта на Европа с безплатна доживотно обновяване на картите
 
 
Възможност за закупуване на вариант:
 
OFRM 2 години - потребителят има право на безплатно обновяване на картата за период от 2 години. 970 лв
OFRM Lifetime - потребителят има право на доживотно безплатно обновяване на картата. 988 лв
 

Новият модел навигация за мотоциклет от Garmin 395 LM EU Вви предлага уникални екстри, които ще го направят неразделна част от всяко Ваше приключение! Ето и някои от тях: 

* Garmin Adventurous Routing™ функция за намиране на планински пътища и маршрути със завои
* Известия за остри завои, задължително носене на каска, камери за скорост , железопътни прелези, училищни зони, пресичащи животни и всички други опасности с цел по-безопасно шофиране
* Възможност за контролирате музиката на MP3 плейър или смартфон директно от екрана на zūmo
* Известия за нивото на горивото
* Уведомления за забележителности в околността
 
 
Създаден за приключения, роден за пътя

Garmin Adventurous Routing ™  опцията за маршрути с много завой и планински местностите, които обичате - плюс ярък 4.3-инчов сензорен екран работещ и с ръкавици, който е лесен за четене и интуитивен за използване - zūmo 395LM е навигатор от който имате нужда.


Насладете се на музиката
 
Искате ли да имате собствена плейслиста с музика по време на каране? Вашето zūmo Ви позволява да контролирате музика и медия от съвместим MP3 плейър или смартфон2, директно на вашия сензорен дисплей.
 
 
Известия за водача
 
За да се подобри пътната информираността и насърчаване към по-безопасно каране, zūmo 345LM осигурява полезни сигнали за остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези и пресичащи животни, училищни зони и още. Освен това, можете да получавате известия, когато сте на път да влезете в грешната посока на еднопосочна улица. Можете също така да получавате сигнали за близки червени светофари и камери за скорост¹. Плюс това, zūmo 345LM при по-дълго каране от няколко часа ще изкара перупрежение за почивка4 и потенциални места за отдих. Функцията Up Ahead Ви позволява лесно да видите места, представляващи интерес по маршрута Ви, без да се оставяте екрана с картата на вашия навигационен дисплей. Easy Route Shaping Ви позволява да добавите точка на картата, за да коригира маршрута си, така че можете да карате през предпочитани райони или да следвате конкретни пътища.


Без повече притеснения за горивото
 
Вграденият бордов компютър за гориво идва стандартно с вашия zūmo 395LM. Така че е лесно да се изчисли колко километри можете да карате преди резервоари Ви да свърши. Динамични известия за горивото ви подканват, когато дойде време за зареждане на гориво и дори Ви предлагат местоположения на бензиностанции. индикатор Индикатора за ограничение на скоростта ви позволява да знаете, кога е време да намалите скоростта. Плюс това цифров компас и база данни на мотоциклетни специфични точки на интерес (POIs) са на разположение, за да ви помогне да намерите ремонтни услуги, търговци и друго. Имате също така и сервизна история на вашето zūmo, за да Ви помогне да следите датите на сервизните услуги, пробег и извършено техническо обслужване на мотора Ви.


Насоки чрез лесно разпознаваеми забележителности
 
Garmin Real Directions ™ на zūmo 395LM почти предефинират понятието "навигиране завой-по-завой." В допълнение към изговарянето на имената на улиците, zūmo Ви предлага насоки използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (например, "Завийте надясно след червената сграда "). И благодарение на данните от Foursquare®, zūmo е предварително зареден с милиони нови и популярни места, който да изследвате.


Безплатна доживотна актуализация
 
zūmo 395LM включва безплатни актуализации5 на картата на Европа за полезния живот на вашето устройство, така че маршрутите отразяват най-съвременните точки на интерес и карти на разположение.


Навигационно инструменти
 
Lane Assist с визуализация на кръстовищата показва кръстовища и възли по маршрута ви, за да улесни навигирането през сложни преходи. Ярко оцветени стрелка на дисплея на zūmo показват правилното платно за заемане, за следващата ви маневра. Освен това функцията TracBack® на zūmo ви позволява да се движите по същия маршрут, по който сте минали.


Следете налягането в гумите
 
За допълнителна защита на пътя, zūmo 395LM е съвместим със сензора за следене на налягането в гумите (TPMS, продава се отделно). Един сензор се изисква за всяка гума и ще работи само с метален вентил. Сензора използва безжична технология за предаване на данните за налягането в гумите, което ви позволява да го видите в реално време на вашия zūmo дисплей .


VIRB® камера съвместимост
 
За записване на пътя пред вас, zūmo 395LM е съвместим със серията Garmin Virb HD екшън камери (продават се отделно). Дистанционно управление на Virb - пускане и спиране на записа - всичко от вашия zūmo дисплей.

 
 

Физически данни и характеристики

Размери (ШxВxД): 13.0 x 9.4 x 3.0 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 9.4 x 5.6 cm; 10.9 cm диагонал
Резолюция на дисплея (ШxВ): 480 x 272 пиксела
Тип на дисплея: WQVGA цветен TFT с бяла подсветка
Тегло: 270 гр.
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 7 часа
Водоустойчивост: да
Високо-чувствителен приемник: да


Карти и памет

Основна карта: да
Добавяне на карти: да
Вградени карти: Карта на Европа и България с доживотно обновяване на вътрешна твърда памет
Допълнителна памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 100


Особености

Гласова навигация: да да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: да (не на Български език)
Планиране на маршрути: да
Преглед на маршрути: да
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут: да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Потребителски точки: да
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
Функция "Къде съм аз?": да
Запазване на позицията при сваляне от стойката: да
Захранване от стойката: не
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: да
Активен дисплей: да
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock: не
Възможност за работа с мотоциклет: да
Режим "Lane Assist": да
Показване на интересни точки по маршрута: да
Допълнителни особености: Trip Planner: Да
Trip Log: Да
Сензори за следене на налягането в гумите: Да; индивидуални сензори-продават се отделно
Curvy Roads маршрутизация: Да

Гаранция: 24 месеца 

Garmin GPS навигация за мотор zumo 395LM EU + доживотно обновяване